Ky është truku gjenial që do t’ju shpëtojë një herë e mirë nga grisja e getave

 

Pasi kaluat më shumë se tre orë në dush, duke bërë grimin dhe zgjedhur veshjen ideale (dmth një prej 100 kombinimeve që nuk nguruat aspak t’i provonit para pasqyrës pavarësisht temperaturave të ulëta që do të ”trembnin” edhe ariun polar) më në fund jeni gati, do me thënë jo edhe aq gati pasi ju kanë ngelur vetëm getat. Ky është momenti që duhet të tregoheni më të kujdesshme se kurrë pasi mjafton veç një fije dhe getat tuaja mund të grisen në një fraksion sekondi.

Leave a Reply

© 2018 Fresh Caffe · Crumbs Theme by WPCrumbs